Què té a veure la coliflor amb la psicologia?

Dedicar-me a la psicoteràpia no va deslligar del conjunt de la meva vida. És una professió complexa que requereix d’evolució contínua i que no es pot separar dels altres aspectes de la vida.

Fomentar relacions justes i sanes (…) és una forma més de contribuir a un món millor.

Com visc, com menjo, si medito o no, l’exercici que faig i, en general, com em cuido influeixen substancialment en la capacitat d’estar present i d’acompanyar altres persones. Això vol dir ser perfecta? Ni de bon tros. Com tothom, estic en el meu camí d’aprenentatge.

Per a mi, menjar sa, de temporada i de proximitat és un dels elements importants a tenir en compte. Aquesta foto és de la cooperativa de consum on compro i els colors i textures de les verdures em van fascinar!

Fomentar relacions justes i sanes amb els productors és una forma més de contribuir a un món millor. Consumir de proximitat és una manera de cuidar del planeta. I a mi em senta molt bé!

Quines accions fas o tens intenció de començar per cuidar-te a tu, als altres i l’entorn? Pots deixar el teu comentari a sota, m’agradarà llegir-te.

Deixa un comentari

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Publicar el teu comentari.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

NO SÉ QUÈ EM PASSA

NO EM SENTO BÉ

VULL SER FELIÇ

TINC INSOMI

RES EM MOTIVA

VULL APENDRE A MEDITAR

VULL ENTENDRE'M MILLOR

LA MEVA VIDA NO TÉ SENTIT

ALGUNA COSA NO VA BÉ DINS MEU

TINC ANSIETAT

EM COSTA PENDRE DECISIONS

Vols canviar el teu món?
T'acompanyo!

Truca al 690 66 39 57

i comentarem la teva situació

Et donaré hora

per una entrevista en profunditat

Començarem

la teràpia!

"Si canvies el teu món interior, pots canviar el món"
MCKS

Subscriu-te al butlletí

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Subscriure a la newsletter.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.