Qui soc

Roser Tordera consciència i psicologia integral
ET MEREIXES SENTIR-TE BÉ

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista incorporant més de vint models com teràpia gestalt, anàlisi transaccional, psicoteràpies corporals i psicologia transpersonal. Terapeuta destacada en Sanació Prànica a l’estat espanyol. Amb més de 10 anys d’experiència en acompanyament terapèutic.

T’acompanyo en el camí de creixement personal. Un procés per comprendre les teves inquietuds profundes i les teves reaccions inconscients. Abordarem els malestars, l’ansietat i el patiment per ajudar-te a sentir-te millor i adquirir recursos que et permetin afrontar amb serenor les dificultats de la vida. Cos, ment i esperit en equilibri per aportar la millor versió de tu mateixa i donar un sentit complet a la teva existència.

Integro la meva formació científica i espiritual amb un profund procés personal. Coneixement, experiència i intuïció per detectar les teves subtileses i necessitats, i acompanyar-te en el teu procés de creixement.

Acompanyament terapèutic | Sanació prànica | Meditacions grupals | Formacions | Vídeos | Reflexions | Consciència i psicologia integral

Mira el vídeo currículum on explico la meva trajectòria

Què diuen de mi...

Vols canviar el teu món?
T'acompanyo!

Truca al 690 66 39 57

i comentarem la teva situació

Et donaré hora

per una entrevista en profunditat

Començarem

la teràpia!

"Si canvies el teu món interior, pots canviar el món"
MCKS

Subscriu-te al butlletí

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Subscriure a la newsletter.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.