Meditació

Educar la ment perquè estigui al servei de l’essència i no ens esclavitzi. Amb una pràctica regular aprendràs a meditar millorant així la teva salut física i psicològica.

Ofereixo acompanyament individual presencial, audios d’acompanyament a distància, tallers ens grups reduïts i sessions grupals periòdiques de meditació en Cors Bessons.

Hi ha tantes tradicions de meditació com tradicions espirituals o religioses. Inclouen tècniques variades de concentració, de visualització i de consciència plena. Avui dia és una pràctica àmpliament estudiada per la ciència sota el nom de mindfulness, amb una demostració inequívoca de la influència en la salut, el benestar i la felicitat de qui la practica.

La meditació és una eina molt valuosa per a disminuir el pensament obsessiu i catastrofista, per millorar l’eficàcia i assoliment dels teus objectius i també per augmentar la consciència i accelerar el desenvolupament espiritual.

Moltes persones han provat la meditació amb resultats extraordinaris que han canviat les seves vides. A d’altres, però, no els ha anat tan bé. Adaptar els diferents tipus de meditació a les característiques de cada persona sol ser important per iniciar-se en aquest camí. L’aprenentatge de la meditació requereix d’algunes eines per descobrir les trampes que la ment ens posa per boicotejar la pràctica.

Si vols iniciar-te en la meditació, si no has obtingut els resultats que esperaves o si vols aprofundir en la teva pràctica, contacta amb mi i trobarem les propostes que portaran la teva pràctica al següent nivell.

Què diuen de mi...

Vols canviar el teu món?
T'acompanyo!

Truca al 690 66 39 57

i comentarem la teva situació

Et donaré hora

per una entrevista en profunditat

Començarem

la teràpia!

"Si canvies el teu món interior, pots canviar el món"
MCKS

Subscriu-te al butlletí

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Subscriure a la newsletter.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.