Saps que la retina dels teus ulls té un punt cec?

Saps que la retina dels teus ulls té un punt cec? És on es forma el nervi òptic i per això tenim un mecanisme cerebral per omplir el punt cec i que sembli que hi veiem completament. També tenim els nostres punts cecs a nivell psicològic… poden ser petits o enormes… i la millor manera d’anar posant llum a aquests punts foscos és l’autoconeixment.

T’ha passat mai que al cap dels anys t’has adonat d’algun “temilla” pendent i que altres persones al voltant ja t’ho havien comentat més d’un cop? Això és tan habitual i humà! Un dels factors que més desperta les defenses pròpies i de l’altre és el judici i les acusacions, tant cap a una mateixa com per part dels altres. Diria que és l’impediment més gran per adonar-se dels propis punts cecs. La proposta, en canvi, és poder rebre les apreciacions de l’altre sense posar en qüestió el teu valor propi. Se’n diu escoltar i parlar des del cor.

El dissabte 20 farem un taller pràctic d’autoconeixement online, cuidant un espai d’acceptació i no judici per obrir-nos a indagar en els nostres punts cecs.

De 10h a 13h
Online
25€

Apuntat-hi a rosertordera.cat

T’hi espero!

Subscriu-te al butlletí

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Subscriure a la newsletter.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.