Acompanyament psicoterapèutic

Cada persona és única i irrepetible. Amb un acompanyament curós adquiriràs recursos per superar obstacles i trobar el teu benestar i sentiment de vida plena.

Desenvolupo la psicoteràpia des d’una mirada amorosa, detallista i pragmàtica que et permeti posar llum de manera sincera i tranquil·la a les teves ombres. Ansietat, estrès, depressió, insomni, por dels canvis, dolors físics, falta de sentit a la vida… els malestars que t’acompanyen en el dia a dia es poden treballar per sentir-te millor.

La teràpia amb perspectiva humanista dona molta importància a la relació terapèutica. La trobada sincera i autèntica entre dues persones és en si mateixa sanadora i generadora de canvis.

Ens trobem dues persones expertes, una en processos de canvi personal i l’altra experta en els matisos de la seva vida, formant un equip per explorar les dificultats des de noves perspectives. Cadascú posa de la seva part. En el meu cas, sovint proposo algun exercici que facilita la presa de consciència d’algun aspecte que d’entrada no és evident. Pot ser una meditació, un exercici que impliqui el moviment del cos, l’ús de la imaginació o el dibuix, entre d’altres. Elements catalitzadors de canvis per accelerar el procés de restauració de la salut psicològica i el creixement personal. Estàs a punt?

L'OFICI DE VIURE

Saber perdonar - 18/01/14

17:35

LA BRÚJULA DEL CORAZÓN

El amor y la Capacidad de Amar

58:16

LA BRÚJULA DEL CORAZÓN

Perdonar para Sanar

52:23

LA BRÚJULA DEL CORAZÓN

El sentido de las crisis

01:24:11

Què diuen de mi...

Corda feta de cordes trenades per descriure la interrelació entre generacions

Generació rere generació

Em trobo sovint que el patiment d’una persona en part s’origina per les mancances dels seus cuidadors primaris, que a la vegada no en sabien més perquè també van créixer amb uns progenitors amb certes dificultats.

seguir llegint >
Participants al programa La Brújula del Corazón sobre vulnerabilitat

Acollir la vulnerabilitat

En el programa de ràdio La Brújula del Corazón, he participat en l’entrega “Acoger la vulnerabilidad siendo completos y no perfectos”, parlant sobre la vulnerabilitat intrínseca de l’ésser humà, dels mecanismes de protecció i d’un espai intern de seguretat des del qual acollir-la.

seguir llegint >

Vols canviar el teu món?
T'acompanyo!

Truca al 690 66 39 57

i comentarem la teva situació

Et donaré hora

per una entrevista en profunditat

Començarem

la teràpia!

"Si canvies el teu món interior, pots canviar el món"
MCKS

Subscriu-te al butlletí

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Subscriure a la newsletter.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.