Sanació prànica

Tècnica per a restaurar la capacitat d’autosanació del propi cos a través del coneixement de l’anatomia subtil i el maneig del prana (energia vital, també anomenada chi).

La Sanació Prànica es practica sense tocar el cos físic de la persona. El terapeuta avalua l’estat de l’aura i els txakres, neteja les energies perjudicials i aplica prana fresc per a la restauració de l’equilibri. La majoria de mals i malalties, tant físiques com psicològiques tenen els seus protocols de tractament elaborats amb rigor científic.

La salut d’una persona involucra tot el sistema i la interacció de diversos subsistemes. Entren en joc el sistema físic, l’energètic, l’emocional i el mental, així com sistemes més grans als quals formem part com el familiar o el social. Cada part afecta el conjunt i sovint l’actuació des del vessant energètic produeix resultats espectaculars.

En la medicina occidental moderna l’aspecte energètic no s’ha tingut gaire en compte. És per això que hem anat incorporant diverses disciplines orientals com l’acupuntura, el txi-kung o el ioga per atendre la salut des de la perspectiva energètica. En aquest sentit, la Sanació Prànica és un gran complement de la medicina, com ja passa a molts altres països.

¿QUÉ ES LA SANACIÓN PRÁNICA?

Entrevista a Roser Tordera

14:03

Què diuen de mi...

TALLER: Sanació Prànica

8 i 9 de gener
de 10 a 18 h
ShalaYoga (Sant Cugat del Vallès)
202,5€ abans del 23 de desembre
225€ a partir de llavors

*10% descompte per estudiants, jubilats i persones a l’atur

seguir llegint >

Vols canviar el teu món?
T'acompanyo!

Truca al 690 66 39 57

i comentarem la teva situació

Et donaré hora

per una entrevista en profunditat

Començarem

la teràpia!

"Si canvies el teu món interior, pots canviar el món"
MCKS

Subscriu-te al butlletí

Responsable » Roser Tordera Fondevila
Finalitat » Subscriure a la newsletter.
Legitimació » el teu consentiment
Drets» tens drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar y suprimir les teves dades.
Informació adicional:https://www.rosertordera.cat/politica-de-privacitat/ de www.rosertordera.cat,  trobaràs informació adicional sobre la recopilació i l’us de la teva informació personal, incluida informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.